Julio Iglesias, în concert la Bucureşti!

Cunoscutul cântăreţ spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 68 de ani, a inclus ţara noastră în cadrul turneului său ‘2012 World Tour‘!

Concertul artistului va avea loc în data de 30 iunie, la Zone Arena din Bucureşti, începând cu orele 20.

Cariera de cântăreţ a lui Julio Iglesias a început într-un mod cu totul neprevăzut dar foarte interesant în acelaşi timp. În anul 1960, Iglesias studia dreptul şi juca fotbal pentru cunoscuta echipă Real Madrid dar, peste 3 ani, un grav accident de maşină i-a distrus cariera de fotbalist artistului de astăzi. Julio a primit o chitară de la medicul său iar, de aici, totul e istorie.

În peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a devenit cel mai bine vândut artist spaniol, cu mai bine de 300 de milioane de albume vândute, acesta aflându-se în topul celor mai bine 15 vânduţi artişti din istorie.

Preturile biletelor pentru concertul din 30 iunie sunt urmatoarele:

– 900 lei – categoria VIP – loc in primele 3 randuri + acces la zona de catering

– 600 lei – categoria Diamond

– 425 lei – categoria Platinum

– 300 lei – categoria Golden

– 150 lei – Gazon A – fara loc

– 100 lei – Gazon B – fara loc

Pentru toti cei ce isi doresc sa il asculte live pe Julio Iglesias, biletele se gasesc din data de 15 februarie in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments