Jamie Foxx va cânta imnul SUA la meciul dintre Mayweather şi Pacquiao

Jamie Foxx va cânta imnul SUA la meciul dintre Mayweather şi Pacquiao.

Actorul Jamie Foxx va interpreta imnul la meciul dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, programat, sâmbătă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, informează site-ul tmz.com.

Foxx este un fan al boxului şi a acceptat invitaţia organizatorilor pentru a interpreta imnul SUA „Star-Spangled Banner” înainte de debutul partidei de la Las Vegas. Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, sâmbătă, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic „Ray”, în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în „Dreamgirls”, „Regatul” şi musicalul „Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” şi „Intuition”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments