Gisele Bündchen s-a retras de pe podiumurile de defilare

Gisele Bündchen s-a retras de pe podiumurile de defilare, prin intermediul unui ultim show spectaculos, miercuri, la Săptămâna Modei de la Sao Paulo.

După o carieră extrem de prolifică în industria modei, care s-a întins pe durata a 20 de ani, top-modelul Gisele Bündchen a urcat pentru ultima dată pe un podium de modă cu ocazia prezentării celei mai recente colecţii a casei Colcci, cu care vedeta braziliană a colaborat încă de la debutul ei în această branşă, informează people.com.

Gisele Bündchen a purtat în timpul acestei prezentări trei ţinute diferite, o rochie portocalie cu un corset asortat, o rochie mini din dantelă albă şi sandale negre şi o pereche de jeanşi cu un tricou alb fără mâneci – pe care era imprimată o fotografie cu ea însăşi în timp ce face yoga -, pentru ultima ei apariţie pe podium. La finalul prezentării, toate celelalte modele i s-au alăturat pe podium, purtând tricouri albe pe care era imprimat chipul vedetei braziliene în vârstă de 34 de ani, pentru a onora cariera spectaculoasă a acesteia.

Înainte de debutul prezentării, Gisele Bündchen a publicat pe contul ei de pe reţeaua Instagram câteva fotografii din culise, dar şi o fotografie realizată cu ocazia debutului ei în modă, la vârsta de 14 ani. La începutul acestei săptămâni, vedeta braziliană a confirmat zvonurile apărute în ultimele luni despre retragerea ei de pe podiumurile de defilare.

„Nu văd cum aş putea continua (să urce pe podiumul de defilare, n.r.). Retragerea mea va face loc pentru celelalte proiecte pe care le voi dezvolta pentru mine însămi”, a spus Gisele Bündchen.

Proiectele ei sunt numeroase, iar mulţi creatori şi branduri de modă doresc să colaboreze cu vedeta braziliană. În 2014, ea a apărut în 16 campanii publicitare şi a obţinut, potrivit revistei Forbes, venituri de 47 milioane de dolari, fiind desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume.

Gisele Bündchen a devenit celebră după ce a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria’s Secret.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 37 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments