Florin Piersic a primit cadou un pistol

La aniversarea celor 52 de ani de cariera, marele maestru Florin Piersic a fost sarbatorit la Sala Palatului de peste 4000 de fani si prieteni. Cel mai iubit actor roman, a primit pe langa caldura miilor de prieteni, printre sute de buchete de flori, recunostinta si aplauze si un pistol asemanator cu cel pe care Florin Piersic l-a avut in filmul „Trandafirul Galben”, atunci cand l-a interpretat pe „Margelatul.

Marele actor a declarat: “La un asemenea cadou chiar nu ma asteptam, imi aminteste de perioada lui Margelatu’. Pacat ca nu am si gloante in el, era foarte bine. Asta chiar a fost o surpriza, toata seara il voi pastra cu mine. E cea mai frumoasa seara din viata mea si nu pentru ca am primit flori, ci pentru ca ati venit intr-un numar asa de mare si m-ati facut sa am emotii mari”.
Mihaela Radulescu este cea care se face vinovata pentru surpriza cu pistolul pentru Florin Piersic, ea declarandu-se cel mai mare fan al maestrului.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lala-2012
Lala-2012
10 years ago

Hm…sa facem legatura: Florin Piersic – pistol – Mihaela Radulescu..ar putea iesi un film bun daca s-ar scrie un scenariu apocaliptic care sa lege cele 3 elemente, si ar avea un final dragut si partial adevarat: Mihaela Radulescu se hotaraste ca nu mai suporta teroarea si pleaca din Romania.