Concert lansare: ”IL-Egal prezintă H.A.I.T.A.” @ Club Wings (17 Aprilie)

afis lansare haita www.vedetepenet.ro
După aproape 2 ani de muncă, iată că rezultatul trudei a ieşit la lumină sub forma albumului IL-Egal prezintă HAITA. Înregistrat la Beat Studio Records, mixat la Magic Production şi masterizat la Midi Sound Studio de către Andrei Kerestely, îi are ca invitaţi pe Phossilah, Magic, Elias, Buze, Sişu, Honey, Brugner, OvP, Bibanu, Pistol, Dinte, Greku, Liry.
De producţia instrumentalelor s-a ocupat Phossilah şi Magic Juice. Materialul în format cd va fi în curând disponibil la secţiunea magazin de pe site-ul il-egal cât şi la lansare, la un preţ special.
Lansarea materialului va avea loc duminică 17 aprilie în clubul Wings din Bucureşti.
Intrarea este liberă iar concertul efectiv va începe la orele 19. La orele 18 este programată o sesiune de meet&greet. Se vor interpreta atât piesele de pe album (toţi invitaţii confirmându-şi prezenţa) cât şi piesele care au făcut din IL-Egal una dintre cele mai respectate trupe de HipHop din România.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] cadrul concertului de duminică ( click ), cei prezenţi vor putea asculta piesele de pe album, dar şi piesele care au făcut din Il-egal […]