VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Concert Electric Fence @ Cinema Pub Bucuresti

afis electric fence live cinema pub bucuresti vedetepenet.roVineri, 2 Noiembrie, Electric Fence canta pentru prieteni, pentru cei care ne-au votat la Eurovision, pentru cei care ne-au urmat la B’estfest, la Peninsula, si oriunde altundeva, pentru sustinatorii de pe facebook si pentru oricine e dispus sa experimenteze…
Vino Vineri, 2 Noiembrie, pe Calea Mosilor, Nr. 100(zona Rosetti) in Cinema Pub, fii alaturi de noi la lansarea site-ului www.electricfence.ro, si bucura-te de muzica noastra.

Intrarea libera!

 

Trupa Electric Fence a fost infiintata la inceputul anului 2009 de catre Elena Vasile si David Ciente. Infiintarea consta practic in redenumirea proiectului Raza si reorientarea in plan muzical. Au aparut in portofoliu circa 13 cantece, toate in limba engleza, cu un succes relativ mare pe site-uri cu specific muzical din Europa (www.sellaband.comwww.thesixtyone.com).

Electric Fence a fost difuzata in special de catre Radio Guerrilla. In playlist-ul Radio Guerrilla au fost pana acum 6 piese Electric Fence si aproape toate au ajuns pe primul loc in Topshow Radio Guerrilla.

Electric Fence a participat cu o piesa integral in limba romani la preselectia nationala Eurovision, unde s-a clasat pe locul 2.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro