VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Concert Ed Sheeran in Romania 2019 – BILETE

Ed Sheeran concertează în România pe Arena Națională din București pe 3 iulie 2019.

Data: miercuri, 3 iulie 2019

Ora de incepere: 12:00

Locatie: Arena Nationala

Artistul care a cucerit milioane de fani cu piesele și colaborările sale aduce un show remarcabil în premieră în țara noastră, în cadrul turneului de promovare a albumului “Divide“.

Turneul se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

 

Bilete concert Ed Sheeran la București

Categoria 1 (pe scaun) – 399 lei

Categoria 2 (pe scaun) – 299 lei

În picioare – 199 lei

Categoriile cu locuri sunt în funcție de poziția față de scenă.

Informații suplimentare despre biletele la Ed Sheeran, București 2019: Deoarece Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet.

O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate.

La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor. Biletele vor fi ANULATE IMEDIAT dacă sunt revandute SAU OFERITE SPRE VÂNZARE.

Pentru validarea biletelor, cumpărătorul principal trebuie să poată prezenta în orice moment (inclusiv în momentul sosirii, pentru permiterea accesului la eveniment) următoarele: confirmarea rezervării, un act de identitate valid al cumpărătorului principal. Numele de pe actul de identitate trebuie să fie același cu cel de pe confirmarea rezervării.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro