Concert Direcţia 5 de Valentine’s Day

Concert Directia 5 de Valentine’s Day www.vedetepenet.ro

Direcţia 5 continuă seria concertelor de Valentine’s Day şi în 2012.

Anul acesta, trupa îi aşteaptă pe toţi îndrăgostiţii la Sala Palatului, la ora 19:30, pentru un show plin de iubire şi emoţie. Alături de Directia 5, vor urca pe scenă nume de marcă ale muzicii româneşti: Monica Anghel, Paula Seling, Giulia şi Anda Adam.

Devenit o adevărată tradiţie, fiecare concert pe care Direcţia 5 îl susţine de Ziua Îndrăgostiţilor este o adevărată sărbătoare a iubirii.
Concertul Directia 5 de Ziua Îndrăgostiţilor este un cadou perfect pentru toţi cei care iubesc şi sunt iubiţi.

Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe) şi Toni Şeicărescu (voce) vor interpreta piesele care i-au consacrat, dar şi compoziţii noi, extrase de pe materialul “Beautiful Jazz Duets”, realizat împreună cu artistele care vor urca pe scena Sălii Palatului cu ocazia acestui concert.

Pentru că trupa de suflet a muzicii româneşti vrea să fie cât mai aproape de fani, concertul de pe 14 februarie 2012 va fi urmat de o petrecere marca Direcţia 5, în clubul JukeBox. Astfel, iubitorii trupei pot fi mult mai aproape de aceasta, într-un cadru intim, iar Direcţia 5 promite un show special în cadrul acestui eveniment. Posesorii biletelor VIP pentru concertul de la Sala Palatului vor avea acces gratuit la after party-ul găzduit în clubul Jukebox în aceeaşi zi, intitulat “Electric Love by Direcţia 5”.Cei care au cumpărat bilete la celelalte două categorii – 70 şi respectiv 50 lei, vor avea parte de acces la acest concert la un preţ special.

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de la Sala Palatului din 14 februarie 2012 se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments