VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Calatoria anuala fara pantaloni in metrou

Evenimentul starneste rasete pe tot globul si are loc la jumatatea lunii ianuarie, in week-end. A inceput acum 14 ani ca o farsa in New York, si s-a raspandit in toata lumea, cu din ce in ce mai multi suporteri.
Ideea a fost foarte simpla: ce-ar fi daca in mijlocul lui ianuarie, un tip s-ar urca in metrou doar in lenjeria intima, dar cu haina de iarna, manusi, fular si caciula? N-ar fi si mai tare daca 1-12-15-no-pants-1Mexic-Vedeteonline.ro
la urmatoarea statie, un alt tip doar in lenjerie s-ar urca si el in metrou?
S-a format un grup: ‘grupul lui Todd’, care au inceput sa circule fara pantaloni si sa starneasca ‘scene de haos si de haz’. Ulterior, peste tot s-a pornit in misiune cu mii de agenti ‘sub acoperire’. Grupul a fost si subiectul unui documentar in 2013: ‘We cause scenes’.
In primul an: 7 participanti, in al doilea an: 30, iar numarul a crescut la 150 in 2006, cand politia a intrerupt petrecerea. Trenul a fost scos din uz si 8 dintre participanti au fost arestati. Mai tarziu judecatorul a renuntat la acuzatii.
In 2008 evenimentul a luat amploare si in afara Statelor Unite, si pana in 2014 zeci de mii de navetisti circulau fara pantaloni in peste 60 de orase din lume.1-12-15-no-pants-4Praga-Vedeteonline.roPraga, 12 ianuarie 2015
1-12-15-no-pants-3Bucuresti-Vedeteonline.roBucuresti, 12 ianuarie 2015

 

 

 


Un commentariu
  1. I like

*

LIKE VedetePeNet.ro