VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Beyonce și Jay Z, show incendiar la Gala Premiilor Grammy 2014

Duminică seară, Beyonce și soțul său, Jay Z, au cântat în deschiderea Galei Premiilor Grammy 2014 de la Staples Center, în Los Angeles .

Pe ritmul piesei “Drunk In Love”, Beyonce a stârnit imaginația domnilor atunci când a început să danseze foarte sexy, pe un scaun care se afla pe o platforma rotativă, dar și prin ținută.

Artista a strălucit de-a dreptul, la 32 de ani fiind într-o formă extraordinară, iar publicul a apreciat-o prin ropote de aplauze. Pentru ca show-ul să fie unul complet, pe scenă și-a făcut apariția Jay Z, într-un superb costum elegant. În ciuda zvonurilor că cei doi vor divorța, aceștia au demonstrat cât de bine se potrivesc atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

Jay Z a plecat acasă și cu două trofee Grammy pentru colaborări cu Justin Timberlake. Beyonce se bucură, însă, de un succes extraordinar cu noul său album, care se află pentru a șasea săptămână la rând pe primul loc în Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums.

Chiar dacă a fost criticată pentru ținuta sa foarte sexy, Beyonce împreună cu Jay Z vor rămâne în istorie cu momentul lor care a fost apreciat cu aplauze minute în șir.


*

LIKE VedetePeNet.ro