VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

B.U.G. Mafia : Romanie, fa galagie! Ultima saptamana de bilete earlybird!

Pe data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane, “Romanie, fa galagie”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani! Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. si Killa Fonic.

Va reamintim ca este ultima saptamana in care mai gasiti bilete la preturi speciale de earlybird, urmand ca acestea sa se scumpeasca incepand cu data de 31 martie!

Pana in data de 31 martie preturile biletelor earlybird sunt urmatoarele:

Categoria A (Premium) – (Cu loc in tribuna in sectoarele K si E, biletele includ un CD semnat de trupa, loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP) – 145 Lei

Categoria B (Golden Ring) – (Fara loc, in fata scenei) – 85 Lei

Categoria C (Acces General) – (Cu loc pe scaun sau fara loc – in picioare- in spatele Categoriei B, in Arena) – 45 Lei

Dupa data de 31 martie, in presale, biletele vor costa 175 Lei, 105 Lei, 60 Lei, iar in ziua evenimentului, la intrare, in limita disponibilitatii, 195 Lei, 125 Lei, respectiv 75 Lei.

Biletele sunt disponibile la trei categorii de pret: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupa, loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP), Golden Ring (in fata scenei) si Acces General.

Biletele sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.rowww.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Romanie, fa galagie!

“Romanie, fa galagie” este un proiect special pentru Tataee, Caddillac si Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicandu-l in totalitate fanilor, cea mai activa si implicata comunitate din industria muzicala:

“Conceptul evenimentului a inceput sa prinda contur in momentul in care am inceput sa facem liste… o lista cu piesele pe care le vrem in show, o lista cu elementele ce tin de productia concertului, de la scenografie la scenotehnica, video si sunet, o lista cu toti cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Si daca la primele liste a fost ceva mai complicata selectia, pentru ca existau multiple optiuni, la cea din urma alegerea a fost simpla: fanii nostri. De ani de zile, ei au fost cei care au cantat fiecare refren, cei care au trait fiecare vers, cei care au fost alaturi de noi. Atat. #CeiMaiTariFani, pentru ca sunt #MaiMultiDecatArmata si stiu sa faca galagie!”

 

Atentie!

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.


*

LIKE VedetePeNet.ro