Aniversare 15 ani Vita de Vie la Filarmonica Banatul din Timisoara


Joi, 8 martie 2012, începând cu ora 20:00, Filarmonica Banatul din Timișoara va găzdui un concert al trupei Vița de Vie cu ocazia aniversării a 15 ani de Vița de Vie.

Prețul biletelor este:

Categoria I: 70 lei

Categoria II:50 lei

Categoria III:30 lei

Vița de Vie sărbătorește 15 ani de carieră muzicală printr-un concert special la Filarmonica Banatul Timișoara, pe 8 martie 2012, începând cu ora 20:00.

Cele mai cunoscute piese ale formației vor fi interpretate în variantă acustică. Cei prezenți la acest show vor avea ocazia să vadă trupa Vița de Vie într- o nouă ipostază. Cunoscuți pentru atmosferă plină de energie pe care o creează atât în piețele publice, în sălile de spectacol , cât și în cluburi, de data aceasta, membrii formației Vița de Vie vor susține un concert într-un loc vibrant și prestigios precum Filarmonica Banatul din Timișoara.

Nu numai conceptul acestui spectacol este inedit, dar și colaborarile surpriză cu artiști de renume, care vor oferi propria lor interpretare pieselor formației Vița de Vie.

„Aniversare 15 ani Vița de Vie” este un eveniment unic, care va rămâne întipărit în mintea spectatorilor.

Biletele concertului se găsesc în rețeaua Eventim– magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, Sala Palatului, Opera Natinala București și online pe eventim.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments