Anda Adam va concerta pe 9 aprilie în clubul Terminal din New York

Anda Adam va concerta pe 9 aprilie in clubul Terminal din New York www.vedetepenet.ro

Spectacolele Andei Adam au devenit de-a lungul timpului producţii muzicale impresionante.

Piesele ei ocupă poziţii de top de la Moscova până la Paris, chiar săptâmana aceasta hit-ul ‘Show me‘ aflându-se pe prima poziţie a Radio 1 Dubai.
Foarte apreciată în cluburile de peste ocean, Anda a fost invitată să cânte luna viitoare într-unul din cluburile care dictează sound-ul la nivel internaţional, nu numai în lumea dance, ci şi în cea pop, electro sau rock – Terminal 5-, un spaţiu de concerte concept cu 5 săli de spectacole.

Terminal 5 găzduieşte în fiecare noapte peste 3000 de spectatori care dansează frecvent pe ritmurile celor mai mari artişti din lume.

Numai de la începutul anului au cântat acolo Lady Gaga, Snoop Dogg, Royksopp, La Roux, Adele, Trentemoller, Arctic Monkeys, Chemical Romance sau Florence and the Machine.

La spectacolul de la New York, cântăreaţa va fi însoţită de dansatori de culoare ce au încins spiritele la show-uri Katy Perry, Chris Brown sau Keri Hilson.

Se pare că Anda Adam va avea parte de o vară fierbinte, aflându-se în tratative pentru un turneu prin capitalele muzicii de club, Florida şi Miami.


Sursa: Roton

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ana
Ana
9 years ago

wow…super tare.Bafta Anda!

Carmen
Carmen
9 years ago

F tare . Bravo Anda . Nu pot sa cred ca ai ajuns sa ai concert si in US si tocmai la terminal 5 . Numai grei cinta pe acolo . Felicitari . BRAVO !

manuela
manuela
9 years ago

BRAVO ANDA U ARE THE BEST!!!!!!!!!!! BAFTA…. CU SIGURANTA O SA FIE UN SUPER CONCERT :x:x:x:x:x:x