20.000 de voci au cântat în cor la ZU Loves YOU (Poze & video)

20.000 de voci au cântat în cor la ZU Loves YOU (Poze) www.vedetepenet.ro

   &nbspDe ziua Sfântului Valentin, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au binedispus peste 20.000 de oameni veniţi la Afi Palace Cotroceni pentru ZU Loves YOU – cel mai HIT concert de dragoste. Toţi ZUrlii prezenţi au avut parte de o seara plină de energie, antrenată de prezentatorii Radio ZU şi cei mai iubiţi artişti români.


Pe scena concertului au urcat pe rând Connect-R, Alex Velea, Tom Boxer şi Morena, Delia, Smiley, Narcotic Sound & Christian D, Andreea Bănică, Andrei Leonte şi Corina. Artiştii au cântat live împreună cu publicul cele mai cunoscute piese ale lor şi o serie de cover-uri la piese extreme de cunoscute.


Pentru Andrei Leonte acest eveniment este primul concert din cariera lui. Publicul l-a primit cu multă căldură, iar el a avut o prestaţie impecabilă. Andrei a cântat doua cover-uri şi primul lui single care se numeşte „Radio Girl (Love on Heavy Rotation)”. Mai mult, el a ţinut să-i mulţumească şi lui Mihai Morar, care i-a fost mentor la X Factor, şi i-a dedicat piesa „Home” a lui Michael Buble.


Surpriza serii a apărut în momentul în care Buzdugan şi Morar au invitat pe scenă un cuplu tânăr. Ea părea foarte nedumerită. El foarte emoţionat. Toate sentimentele s-au transformat în chiote de bucurie ale mulţimii atunci când el a scos un inel din buzunar, a îngenunchiat şi a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Energie şi spectacol.
Radio zu 2 www.vedetepenet.ro

Radio zu 3 www.vedetepenet.ro.jpg

Radio zu 4 www.vedetepenet.ro

Radio zu 5 www.vedetepenet.ro

Radio zu 6 www.vedetepenet.ro

Radio zu 7 www.vedetepenet.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments