1 IUNIE 2019 : 5GANG va sustine cel mai mare concert de pana acum 24/7

Pe 1 iunie BestMusic si Global Events va asteapta la Arenele Romane de la ora 19:00 la cel mai mare concert 5 Gang!

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate in cadrul proiectului au ocupat prima pozitie in Youtube Trending si au intrat in topurile locale ale magazinelor digitale.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de Youtube, Selly este cel mai urmarit vlogger din Romania. Alaturi de Diana Condurache, Gami, Pain si Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. In doar un an de existenta, cei cinci au reusit sa devina unul dintre cele mai de succes branduri ce hranesc apetitul comunitatii YouTube din Romania, prin versuri in care adolescetii se pot identifica foarte usor si o energie aparte atat a muzicii cat si a vlogurilor.

Primele 500 de bilete au preturi speciale la oferta earlybird!

Anul 2018 a marcat si primul turneul al vloggerilor din tara, in cadrul caruia 5GANG au sustinut show-uri in 8 orase din tara, avand un succes rasunator.

Sambata, 1 Iunie 2019, 5GANG va sustine cel mai mare concert de pana acum, la Arenele Romane din Bucuresti. Mult hype, multa energie, multa muzica trap si mult „SOS”.

„Acesta este probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregătiți?”, a anuțat Selly pe rețelele sale sociale.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani.

Biletele pentru concertul 5GANG au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate aici: http://bilete.5gang.ro/.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments