VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Trupa BLUE – invitați speciali la Vocea României

trupa Blue la Vocea Romaniei vedetepenetro  

Trupa britanică Blue, pe care o cunoașteți pentru hituri precum Bubblin, One Love, All rise, Breathe Easy sau Sorry seems to be the hardest word, vine pentru a treia oară în România. Mâine seară, 4 decembrie,  Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan și Simon Webbe sunt invitați în cadrul celei de a treia ediție live a show-ului Vocea României.

 

 

Grupul s-a format la începutul anului 2000 și în primii trei ani au lansat două albume All rise și One Love. Ambele s-au bucurat de un succes imens și au înregistrat vânzări remarcabile în Marea Britanie, trupa Blue primind nu mai puțin de 8 discuri de platină pentru cele două albume.

În 2004, la un an după lansarea celui de-al treilea album – Guilty, băieții au anunțat că vor să meargă pe drumuri separate,  marcând astfel sfârșitul aventurii Blue. 5 ani mai târziu, după ce nici unul dintre soliști nu a reușit să se facă remarcat printr-o carieră solo, cei patru s-au reunit și în 2009 au reprezentat Marea Britanie la Eurovision cu piesa I can.

Blue la Eurovision 2011 vedetepenetro

În prezent,  trupa Blue se pregătește pentru lansarea albumului Roulette, la care au lucrat cu
Ne-Yo și RedOne.  Primul single de pe viitorul album se numește Hurt Lovers și va beneficia și de un videoclip în curând.

Ce piese v-ar plăcea să ascultați mâine seară?

 


*