Tom Cruise este gay?

Scriitoarea americana Amy Scobee, autoarea volumului „Scientology: Abuse at the Top”, pune la indoiala orientarea sexuala a starului din „Misiune imposibila”, despre care afirma ca s-ar fi casatorit cu Nicole Kidman si apoi cu Katie Holmes tocmai pentru a ascunde acest lucru.
Scobee afirma ca exista si o caseta video care demonstreaza fara putinta de tagada homosexualitea renumitului actor, care ar fi fost si consumator de droguri.

Dupa ce, in urma cu doar cateva saptamani, cantaretul portorican Ricky Martin, in varsta de 38 de ani, si-a facut publica adevarata orientare sexuala, iata ca un al nume greu al showbiz-ului international este banuit ca ar fi homosexual. Este vorba despre starul din „Top Gun” si „Misiune imposibila”, Tom Cruise. Potrivit scriitoarei Amy Scobee, autoarea volumului „Scientology: Abuse at the Top ( Scientologia: Abuz la nivel inalt)”, care urmeaza sa fie lansat in curand pe piata, actorul, in varsta de 47 de ani, ar fi homosexual, iar casatoriile sale cu Nicole Kidman si Katie Holmes ar fi fost de fatada, doar pentru ca imaginea lui Tom sa nu aiba de suferit. Mai mult, Scobee afirma chiar ca ar exista si o inregistrare video in care Tom face sex cu un barbat. Filmuletul s-ar afla in posesia unui important membru al Bisericii Scientologice, care l-ar santaja pe star cu difuzarea lui. De altfel, acesta ar fi si motivul pentru care Tom sponsorizeaza cu atata generozitate Biserica Scientologica. Scriitoarea sustine si ca actorul s-ar fi drogat ani de-a randul si ar fi renuntat la acest obicei doar pentru a putea accede la o functie de top in cadrul cultului religios din care face parte. Informatiile aparute in presa despre cartea cu pricina l-au marcat profund pe Tom, care a cedat nervos, speriat ca risca sa fie parasit de nevasta. Potrivit unor surse din anturajul starului, acesta i-ar fi jurat, printre lacrimi, lui Katie, sotia sa in varsta de 31 de ani, ca nimic din ceea ce se spune despre el nu este adevarat.

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments