VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Taylor Swift- trivializarea pasiunii

Taylor_Vedetepenet.ro
Taylor Alison Swift (n. 13 Dec, 1989), si-a petrecut primii 10 ani din viata in Singapore.
Apoi s-a mutat impreuna cu familia in State.
La 11 ani era una din multii copii care doreau sa cante muzica country. De fapt, erau atat de multi, incat, spune ea: “Am inceput sa ma gandesc, trebuie sa gasesc ceva ca sa fiu diferita.”
Ii placea muzica Shaniei Twain. In 2006 devine un star de muzica country. In 2008 isi ia diploma de liceu, absolvind ultimele doua clase intr-un singur an. Se lanseaza in 2009, fiind pana acum cea mai tanara castigatoare a “Albumului Anului”.
Are un obicei sa cante despre exes: “fosti”. In 2013, la 23 de ani, se desparte de Harry Styles, vocalistul din One Direction. E inspirata si scoate un hit: “I Knew You Were Trouble”. Un Harry Styles plictisit si sacait, care insa minimalizeaza relatia cu ea. Taylor e incapatanata si razbunatoare, si mentine conflictul deschis cu ex-ul din pura ranchiuna. Harry a trecut cu greu peste drama iluzorie creata de Taylor, a fost enervant. L-a hartuit prin muzica!
harrys-styles-taylor-swift-Vedetepenet.ro
La premiile BRIT pentru muzica din acelasi an, a sfasiat o rochie de mireasa ca sa ramana in lenjeria neagra, sexy, in timp ce interpreta hit-ul in fata lui Harry, care era in public. Totusi, hartuirea pe fata a unui ex nu-i este nimanui de folos intr-o posibila relatie viitoare, barbat sau femeie, ca sa nu fim sexisti. Asa ceva mai bine ramane ascuns, caci nu se stie. Unde este misterul feminin?
Melodiile ei despre fosti sunt titluri de parodii acum: 22, We Are Never Ever Getting Back Together, Blank Space, unde Taylor e infatisata ca o “girlfriend from hell”, iar toti barbatii despre care a scris cate un cantec au nevoie de un grup suport, ca victimele vreunei agresiuni. Sunt enumerati: Joe, Jonas, John, Jake Gyllenhaal, si chiar Kennedy de 15 ani, apoi Harry.
O obsesie poate fi pasionala, mai multe obsesii insa, devine ceva trivial.


*

LIKE VedetePeNet.ro