Sugababes vs. Mutya Buena

Exista posibilitatea ca trupa Sugababes sa nu mai poata folosi acest nume dupa ce Mutya Buena, membra fondatoare, a inceput procedurile legale, pretinzand acest nume pentru ea.

Aceasta „bomba” a fost planificata sa explodeze eficient pentru a le afecta din plin pe Heidi Range, Jade Ewen si Amelle Berrabah, care urmeaza sa-si lanseze noul album numit „Sweet 7”, pe 15 martie.

Mutya care a parasit trupa in 2005 pentru o cariera solo, pretinde proprietatea brandului Sugababes. Aceasta a inceput demersurile legale prin European Trademarks Authority, care urmeaza sa ia o decizie in urmatoarele cateva luni.

Pana atunci lucrurile pot continua ca si pana acum. Dar daca Mutya va avea castig de cauza, aceasta va putea folosi numele trupei dupa bunul plac, existand foarte putine sanse sa fie de acord ca trupa in formula actuala sa fie reunita in continuare sub numele de Sugababes.

Cu toate acestea, ieri, Heidi nu parea sa-si faca prea multe griji in privinta asta. Aceasta a declarat: „Stim ce se intampla, dar nu ne afecteaza deloc. Nu inteleg nimic din toate astea. Noi avem dreptul sa folosim acest nume. Am angajat avocati care sa se ocupe de aceasta problema, iar noi mergem mai departe cu show-urile, distrandu-ne de minune.”

Dupa ce o alta membra fondatoare, Keisha Buchanan, a parasit trupa in luna septembrie a anului trecut, in Sugababes nu a mai ramas nici una dintre membrele formulei initiale ale trupei.

La momentul actual ne intrebam daca actualele membre ar trebui sa-si spuna in continuare Sugababes, mai ales ca numele nu mai are forta de alta data. Ultimul single al fetelor, „Wear My Kiss”, nu a reusit sa ajung in Top Five duminica si este foarte probabil sa dispara din Top Ten in acest weekend.

Sursa: <a href=”www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2878182/Mutya-Buena-launches-legal-battle-to-claim-Sugababes-band-name-for-herself.html” target=”main”>thesun.co.uk</a>

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments