Simon Cowell vrea să fie criogenizat

Simon Cowell ar putea fi declarată cea mai ciudată personalitate de la Hollywood, asta susţine presa de peste Ocean.

Într-un interviu acordat revistei GQ a declarat că şi-ar dori să fie criogenizat: „Este o poliţă de asigurare. Dacă nu merge, nu merge, dar dacă merge voi fi extrem de fericit. Daca va fi posibil, şi cred că va fi, de ce să nu ai o a doua şansă? Sună nebuneşte? Eu cred că e o idee bună.”

Şi asta nu este tot. Se pare că Simon are acelaşi mic dejun de 5 ani. Gustarea constă din apa fierbinte cu lime, suc de papaya cu lime, fulgi de ovăz, ceai, apoi piureuri vegetale şi un mix de şapte fructe. În timp ce se delectează cu micul dejun, urmăreşte desene animate precum „The Flinstones” şi „The Jetsons”, pe care le are şi pe DVD şi le vizionează chiar şi când călătoreşte. „Pur şi simplu mă relaxeaza” explică Simon, „Ştiu că pare ciudat, dar asta e modul meu de a face lucrurile”.

Pentru sănătatea sa, nu se fereşte nici de durere – Simon face în fiecare săptămână injecţii intravenoase cu vitamina C, magneziu şi „încă ceva pentru ficat”.

Cu siguranţă Simon Cowell este o persoană cu tabieturi ciudate, dar nu credeţi că mai are mult de lucru până să ajungă în topul excentricilor de la Hollywood? Concurenţa este acerbă la această categorie, având de înfruntat nume „consacrate” precum Marilyn Manson, Boy George, Lady Gaga etc.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments