Selena Gomez din nou in spital dupa o noua cadere psihica

Selena Gomez a suferit o nouă cădere psihică și a ajuns iar la spital, unde medicii încearcă un alt tratament care s-o ajute pe artistă să treacă peste depresie și anxietate.

Potrivit E!News, cântăreața urmează în prezent un tratament prescris de psihiatri și va avea nevoie din nou de ședințe de psihoterapie, dar și de consiliere psihologică. „Selena încearcă din răsputeri să rămână pe linia de plutire și să nu se lase copleșită de probleme și gânduri distructive. A muncit foarte mult în ultima vreme pentru a nu se mai gândi la probleme și la oamenii care au făcut-o să sufere. Nu a reușit să de detașeze, așa că a apelat din nou la medici”, a povestit o persoană din anturajul Selenei pentru sursa citată.

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe reţelele de socializare online, notând: „Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor”. Iar într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că „depresia i-a consumat cinci ani din viaţă.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments