Rihanna, noua regină Youtube!

Începutul anului nu e tocmai roz pentru Lady Gaga. După acuzaţiile de plagiat din partea Madonnei, care consideră că piesa ‘Born This Way’ e un tribut ‘minunat’ adus piesei ‘Express Yourself’, aceasta primeşte încă o lovitură de imagine.

Şi anume, Rihanna a depăşit-o pe Lady Gaga în ceea ce priveşte numărul de vizualizări pe Youtube, asta după ce acum câteva luni Rihanna a reuşit să adune mai mulţi fani pe Facebook. Astfel, Rihanna a reuşit să adune un număr de 2,068,076,591 vizualizări, în timp ce Gaga a adunat ‘doar’ 2,044,728,691 vizualizări. Rihanna a depăşit-o pe Gaga cu aproximativ 24 de milioane ‘views’ pe cunoscutul site, în condiţiile în care reuşeşte să adune mai bine de 3 milioane de vizualizări pe zi.

‘Regina’ absolută a Youtube-ului rămâne însă Justin Bieber care are mai bine de două miliarde şi încă două sute de milioane vizualizări.

În fine, întrebarea pe care mi-o pun e următoarea. A reuşit Rihanna să devină regina actuală a muzicii pop? Argumente pro sunt destule. ‘We Found Love‘ a devenit cel mai mare hit din cariera, stând 10 săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100. ‘Talk That Talk‘, cel mai recent album al artistei, a depăşit două milioane de unităţi vândute în mai puţin de două luni de la lansare, turneul de promovare al albumului ‘Loud‘ a fost cel mai de succes turneu al unei artiste în 2011, iar Rihanna a adunat cele mai multe nominalizări la Grammy-uri dintre artistele de pe scena muzicii pop: 4, devansându-le pe Gaga sau Katy Perry.

În timp ce Rihanna e pe culmile cele mai înalte ale succesului, Lady Gaga pare să piardă ceva teren. Ultimul single al artistei, ‘Marry The Night‘, a devenit primul eşec comercial categoric din cariera ei, nereuşind să pătrundă în Billboard Top 20, melodia negăsind succes pe vreo altă piaţă internaţională, acuzaţiile ‘fine’ de plagiat din partea Madonnei nu contenesc să apară cu fiecare interviu al acesteia, iar acum Rihanna devine cea mai populară artistă online. Va regăsi Gaga succesul de altădată?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments