Rihanna, Justin Bieber și Bruno Mars pe aceeaşi scenă

justin-bieber-victorias-secret-fashion-show-201-vedetepenetro
De fapt, pe aceeaşi pasarelă. Cele trei senzații pop ale momentului au cântat aseară la New York în cadrul vestitului show Victoria’s Secret. Justin Bieber, Rihanna și Bruno Mars au încins atmosfera în timpul prezentării de lenjerie intimă cu piese noi, dar și cu melodii deja celebre.

Îmbrăcat în alb din cap până în picioare, Justin Bieber și-a început momentul cu o variantă acustică a celui mai recent single, Beauty and a Beat și a continuat cu piesa As long as you love me, pe parcursul căreia a dansat printre faimoasele modele de la  Victoria’s Secret.

Înainte de a intra pe scenă, Bieber a declarat că aceste momente sunt un vis devenit realitate. „Este singurul loc din lumea asta unde mi-aș dori să mă aflu acum” a spus cântărețul.

bruno-mars-victorias-secret-fashion-show-vedetepenetro

 

 

Nici Bruno Mars nu s-a lăsat mai prejos și le-a fermecat pe doamnele și domnișoarele prezente cu ultimele două piese lansate: Locked aut of Heaven și Young Girls, ambele incluse pe noul său album Unorthodox Jukebox. 

 

 

Probabil cel mai așteptat moment al serii a fost apariția Rihannei. Deși la o prezentare de lenjerie intimă e dificil să ieși în evidență, cântăreața a avut două ținute foarte îndrăznețe care au smuls admirațiile publicului. Pentru Diamonds, Rihanna a ales o rochie neagră marca Vivienne Westwood cu o tăietură foarte adâncă pe picior, pe care a asortat-o cu cercei, colier și ochelari din perle. Pentru cea de-a doua piesă, Fresh out the runway, Riri a ales o ținută mai discretă din dantelă roz.

                       rihanna-victorias-secret-fashion-vedetepenetroRihanna--victorias-secret-fashion-show-performances-vedetepenetro

Câteva secvențe de la prezentare puteți urmări mai jos, întreaga înregistrare urmând a fi difuzată pe 4 decembrie.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments