Rihanna, beată la o emisiune TV (video)

Rihanna, beată la o emisiune TV - vedetepenet.roRihanna a venit beată la o emisiune TV din SUA, unde a dat un interviu despre noul single „Diamonds” și despre pagina ei de Facebook.

Întrebată de prezentator care este piesa preferată din repertoriul ei, artista a spus că este vorba despre noul ei single. „Diamonds este o un cântec puternic,care te prinde imediat…chiar dacă ești în club, e o piesă care îți zdruncină creierii…e prea profund totul, iar acum sunt prea beată pentru asta„, a adăugat Rihanna.

Chiar dacă nu ar fi făcut această declarație, spectatorii ar fi putut remarca la Rihanna o atitudine ușor „amețită”. Vedeta se comporta ciudat pe parcursul interviului, nu-și găsea cuvintele și se bâlbâia destul de des.

Beția nu ar fi ceva ieșit din comun pentru Rihanna, mai ales că are antecedente cu alcoolul și chiar cu drogurile. Artista a fost surprinsă anul acesta de către paparazzi în timp ce își aranja linii de cocaină pe creștetul bodyguardului ei, iar de curând cântăreața a fost surprinsă vomitând, după ce s-a îmbătat într-un club.

Rihanna, beată la o emisiune TV - vedetepenet.ro

Rihanna, beată la o emisiune TV - vedetepenet.ro

Deși Rihanna a arătat în videoclipul „We found love” că așa se distrează ea, acum a revenit cu o piesă profund sentimentală – „Diamonds„. Videoclipul a strâns peste 18 milioane de vizualizări în doar o săptămână de la lansare.

Iată interviul:

Watch live streaming video from facebookguests at livestream.com
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments