Pippa Middleton lansează propriul ghid de petreceri

Pippa Middleton's Book - vedetepenet.roPippa Middleton poate părea timidă şi cu o atitudine rezervată, dar acest lucru se schimbă odată cu lansarea cărţii „Celebrate: A year of Festivities for Families and Friends”. Aceasta va fi un ghid care cuprinde sfaturi pentru organizarea unei petreceri reuşite. Pe lângă acestea, Pippa mai vorbeşte şi despre faima capătată în urma căsătoriei surorii sale, Kate Middleton, cu Printul William.

“Este puţin înfricoşător să capeţi recunoaştere pe plan mondial înainte sa împlineşti 30 de ani, pe seama surorii tale, cumnatului cu sânge albastru şi a propriului posterior.”, spune ea, potrivit revistei You.

“Ştiu că mulţi dintre voi veţi căuta cartea în special din curiozitate. Vă asigur că pentru mine este cu atât mai neobişnuit  să vad cât s-a scris despre mine, fără ca eu să fi făcut ceva notabil”, mai adaugă Pippa.

“Cu siguranţă am câteva oportunităţi la care alţii pot doar visa – dar, în multe privinţe, sunt doar o femeie care vrea să işi construiască o carieră. O femeie care încearcă să îşi păstreze imaginea nepătată în ciuda circumstanţelor neobişnuite şi situaţiilor neprevăzute care pot apărea.”

De asemenea, ghidul conţine sfaturi pentru organizarea evenimentelor, sugestii legate de meniuri, reţete simple, idei pentru decoraţiuni, propuneri pentru petreceri tematice şi mici proiecte de tipul DIY (Do it Yourself).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments