Noul single Madonna dezamăgeşte în SUA!

Deşi mulţi se aşteptau ca cel mai nou single al reginei muzicii pop Madonna, ‘Give Me All Your Luvin‘, să facă ravagii în clasamente, numărul de unităţi vândute şi poziţiile în clasamente pentru melodie sunt mai mult decât dezamăgitoare.

Astfel, la o săptămână de la lansare, ‘Give Me All Your Luvin’ a vândut puţin peste 100000 de copii în Statele Unite, debutând pe poziţia a 7-a în clasamentul Billboard Digital Songs. Prin comparaţie, noul single Kelly Clarkson, ‘Stronger (What Doesn’t Kill You)’, a vândut aproape 240000 de unităţi!

Nici pe radio ‘Give Me All Your Luvin’ nu o duce mai bine. Adunând un total de 40 de milioane de ascultători săptămâna trecută, ‘Give Me All Your Luvin’ este încă cu mult în urma unor melodii precum ‘We Found Love‘ a Rihannei, sau ‘Set Fire To The Rain‘, a lui Adele, care au mai bine de 130 de milioane de ascultători, asta cu toate că radiourile au fost plătite să difuzeze ‘Give Me All Your Luvin’ în fiecare oră.

Iar dezamăgirea cea mai mare vine din faptul că Madonna a interpretat live piesa în cadrul miniconcertului din pauza Superbowl, meci de fotbal urmărit anul acesta de mai bine de 110 milioane de telespectatori. Interpretarea Madonnei, care a fost însoţită pe scenă de Nicki Minaj, M.I.A., LMFAO şi Cee Lo Green, nu a avut efectul scontat, melodia neînregistrând un salt notabil în magazinul digital iTunes.

Aşadar, ‘Give Me All Your Luvin’ debutează pe poziţia a 13-a în Billboard Hot 100. Merita noua piesă a Madonnei ceva mai mult succes?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Presta
Presta
9 years ago

It entered on the Hot Digital Songs chart at number 7, selling 115,000 digital copies within three days.

Deci e vorba de 115.000 copii in 3 zile, nu de 100.000 intr-o saptamana. Deci nu stiu ce fel de „dezamagire” e asta…

anna
anna
9 years ago

nu inteleg de ce artisti mari mizeaza pe noul stil dance/tehno/house,madonnei nu ii sta bine aici,ea este un artist nu o duzina de betturi dance,vrea sa se mentina in top in felul asta dar e pacat k nu isi arata adevarata forta a iei de creatie,noul single e o porcarie sper sa nu fie si albumul la fel:(