Motivele divorţului Jennifer Lopez – Marc Anthony

Jennifer Lopez şi Marc Anthony – divorţ surprinzător

Toată lumea a fost surprinsă vineri, chiar şi cei mai apropiaţi prieteni ai lui Jennifer Lopez, când au aflat că diva a intentat divorţ de Marc Anthony după un mariaj de 7 ani. Acum că lucrurile au ieşit la iveală, mulţi sunt cei care spun că au observat acumulându-se tensiuni în interiorul cuplului, altădată foarte unit.

„Am decis să punem capăt mariajului aici. A fost o decizie foarte grea. Am ajuns la un numitor comun în toate privinţele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia respectarea intimităţii în aceste momente.” (comunicatul oficial)

Unul dintre momentele care au ridicat semne de întrebare cu privire la neînţelegerile cuplului a avut loc la gala premiilor BAFTA când J.Lo a fost însoţită de mama sa şi nu de Marc.

Unul dintre apropiaţi a declarat despre acel moment: „Ne-am dat seama că se întâmplă ceva când Jennifer a fost însoţită de Guadalupe, mama sa, la gala premiilor BAFTA în Los Angeles. De câte ori se desparte de un bărbat este înconjurată de membrii familiei.”

Munca – motivul principal al divorţului

Motivul principal care a dus la despărţire este munca. Marc şi-a petrecut vara filmând pentru drama „Hawthorne”, având şi concerte în acelaşi timp, iar Jennifer nu a fost niciodată mai ocupată, fiind membru în juriul American Idol şi ocupată cu lansarea noului album „Love?”. Pe lângă acestea, cei doi au fost cooptaţi într-un nou reality-show în care vor căuta talente extraordinare la nivel mondial.

„Nu cunosc vreo relaţie care să fi rezistat unor astfel de programe foarte încărcate. Angelina şi Brad au recunoscut că atunci când unul dintre ei lucrează, celălalt îşi ia liber. Din păcate, cunoscându-i pe Jennifer şi Marc, pot să spun ca niciunul nu ar fi fost capabil să îşi pună cariera în aşteptare, mai ales când se anunţă oportunităţi băneşti.” a spus unul dintre apropiaţii fostului cuplu.

Jennifer Lopez acuzată de infidelitate

Conform altor surse, Jennifer Lopez se confruntă cu acuzaţii de infidelitate, fiind invinuită că a „calcat strâmb” alături de partenerul din videoclipul „I’m Into You”. Jennifer neagă însă acuzaţiile.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments