Monica Contreras – arestata pe motiv ca este parte vatamata

S-a prezentat la Tribunalul din Nevada, in august 2011, pentru un divort de rutina, impreuna cu fetita ei de trei ani.
Un ofiter libidinos si grasan pe nume Ron Fox a cerut fara nici o explicatie un control anti-drog. Astfel, a dus-o pe femeia de 28 de ani intr-o camera alaturata, a pipait-o si i-a cerut sa-si ridice fusta. Posibila tentativa de viol.
Monica Contreras s-a intors in camera de judecata, spunand ca a fost jignita, hartuita sexual si i-a cerut judecatoarei Patricia Donninger ca o femeie sa fie prezenta la acel control.
Judecatoarea a stat ostentativ cu spatele la ea. Alt ofiter prezent, auzind plangerea, a spus:               „Handcuff her.”   Al treilea ofiter James Kenyon o aresteaza pe loc. De ce? „Pentru acuzatii false aduse unui ofiter de politie.” Nu exista nici o lege care sa sustina ca posibila parte vatamata sa fie arestata de posibilul suspect pentru ca a facut plangere.
Monica Contreras se roaga de ei sa fie lasata sa plece. 4 minute intregi ea plange si se roaga de judecatoarea Patricia Donninger sa o asculte. Judecatoarea statea intorsa si se juca cu fetita. Copilul se duce catre ei: „Sir, don’t take mamma.”
Se pare ca judecatoarea nu avea nici o autoritate in fata unui ofiter de politie. Sau nu cunostea legea. Unde o fi absolvit Magistratura? N-ar strica o re-evaluare. Poate a copiat la examene. Toate casetele cu examenele date de Patricia Donninger ar trebui vizionate, chiar facute publice. Inclusiv o noua examinare generala. Pe ce ia salariul ei urias platit DIN BANI PUBLICI? O audiere poate costa si 200 000 de dolari.
Contreras e trimisa la inchisoare. Dupa ce s-a jucat cu ea, ipocrita de judecatoare a trimis fetita la serviciile sociale. A stat la orfelinat cel putin 2 luni. Biata fetita nu cred ca va mai dori sa se joace cu o judecatoare niciodata in viata ei, iar apoi sa fie despartita de mama.

Dupa o investigatie de 6 luni, Ron Fox a fost concediat iar ceilati angajati publici sunt cercetati pentru complicitate.

Vezi min 5:40 in film.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments