Miley Cyrus a primit un purceluş de ziua ei

De ce ar primi Miley Cyrus un purceluş de ziua ei?Miley Cyrus_vedetepenet.ro

Organizaţia PETA i-a făcut acest cadou inedit tinerei cântăreţe, cu ocazia împlinirii a 20 de ani. Miley Cyrus este cunoscută drept o persoană foarte dedicată în privinţa respectării drepturilor animalelor, iar PETA a găsit de cuviinţă să-i ofere un cadou de neuitat. Noul animal de companie al vedetei este un purceluş numit Nora, el fiind salvat de membrii organizaţiei cu putin timp înainte de aniversarea lui Miley.

“ PETA a ştiut că purcelul salvat recent ar fi un cadou perfect pentru ziua acestei minunate tinere care petrece foarte mult timp încurajându-i şi pe altii să salveze şi să adopte animalele tratate rău sau fără stăpân.”, spune vice preşedintele executiv al PETA, Tracy Reiman. “De la promovarea obiceiului de a adopta animale până la a vorbi în numele vacilor care suferă zilnic în fermele în care sunt crescute, Miley nu s-a oprit niciodată din a le spune milioanelor de fani ce pot face pentru ca lumea să devină un loc mai bun.”, mai adaugă ea.

În plus, pe lângă cadoul original făcut lui Miley Cyrus, PETA a decis să recunoască oficial pagina de donaţii creată de fanii vedetei. Această pagină este destinată strângerii de fonduri în scopuri caritabile.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments