Michael Nouri din NCIS a fost arestat!

Michael Nouri_vedetepenet.roMichael Nouri, starul serialului NCIS a fost arestat ieri. El este suspectat că ar fi protagonistul unui caz de violenţă domestică. O femeie a alertat poliţia, susţinând că actorul în vârstă de 66 de ani ar fi lovit-o în repetate rânduri.

Potrivit departamentului de poliţie din Beverly Hills, un telefon a fost primit de la această femeie în jurul orei 17:30. Când poliţiştii au ajuns la adresa indicată, aceştia au constatat că, într-adevăr, femeia fusese victimă a unui incident ce implică violenţa domestică.

Nouri a fost imediat reţinut, fiind suspectat că şi-a atacat partenera cu care se întâlnea de ceva timp. De asemenea, la aceasta se adaugă şi acuzaţia cum că ar fi împiedicat-o pe victimă să alerteze autorităţile, în mod intenţionat. Starul i-ar fi bruiat aparatura, pentru ca femeia să nu poată telefona la numărul de urgenţă cu scopul de a cere ajutor.

Actorul a fost eliberat în cele din urmă dar numai după ce un apropiat al său a platit o cauţiune mai mult decât generoasă, în valoare de 50.000 de dolari. Totuşi, acesta a fost chemat în instanţă. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 30 noiembrie 2012.

Michael Nouri îi dă viaţă personajului Eli David în serialul NCIS şi are deja la activ şase apariţii fermecătoare în acest serial TV.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments