Michael Jackson s-a sinucis?

Michael Jackson s-a sinucis?

Doctorul Conrad Murray vrea cu orice pret  sa scape de acuzatia de omor care i-a fost adusa de politistii americani  si lanseaza ipoteza conform careia Michael Jackson s-ar fi sinucis.

Dupa spusele sale, Michael dormea atunci cand el a decis sa mearga la toaleta, insa megastarul s-a trezit intre timp, administrandu-si singur o supradoza de Propofol. Aceasta a dus la un stop cardiac, iar doctorul nu a mai avut ce sa-i faca pentru a-i salva viata, chiar daca i-a aplicat toate procedurile de prim ajutor in cazuri de urgenta!

Sincer mie una mi se pare o mare minciuna. Voi care credeti ca e adevarul?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
11 years ago

Michael Jackson dorea sa traiasca 150 de ani, chiar el a spus:)) Nu cred ca s-ar fi sinucis….

Dyio
Dyio
11 years ago

:)).. Saracu’ om..nici mort nu e lasat in pace!

Athina Costea
Athina Costea
10 years ago

TREZITI-VA !! STATI DREPTI din p d v moral, fiti VIGILENTI!! NU va vindeti sufletele si nici NU va plecati fruntile presei MIZERABILE, instrumentul Satanei care nu a stiut altceva de-a lungul deceniilor, decat a rani neincetat acest INGER , trimis noua NEVREDNICILOR de catre D-ZEU, pana cand ni L-au ucis cu cruzime,pustiindu-ne sufletele !! MICHAEL iubea la nivelul AUTENTIC si DEZINTERESAT orice forma de viata, ba chiar si neviata ( muntii, apele, norii, astrele, tot universul ). Pai ce-o sa zica ASASINUL ca sa se apere de osanda binemeritata ? Ce altceva mai stie ? Sa zaca TALHARUL si UCIGASUL ORDINAR – muray la ocna PE VIATA impreuna cu toti acolitii lui masoni !! Pentru DREPTATEA INGERULUI ne vom ruga cu staruinta!!