Mia Khalifa rupe tacerea! Cel mai dezgustator lucru care i s-a intamplat pana acum

Mia Khalifa a făcut carieră în filmele pentru adulţi, dar asta nu a împiedicat-o să devină o voce în spaţiul media, unde nu ezită să comenteze subiecte fierbinţi ale zilei.

Recent, actriţa Mia Khalifa a acordat un interviu jurnaliştilor de la BBC Radio 5 Live, în care a vorbit deschis despre cele mai terifiante momente prin care a trecut după ce a cunoscut celebritatea.

„Zilnic sunt hărţuită în fel şi chip. Şi nu mă refer la hărţuire sexuală, ci la o hărţuire psihică, emoţională. Aceasta îmbracă diferite forme, de la simpla obrăznicie, la agresiunea pură, care-ţi face pielea de găină. Să vă dau un exemplu: sunt tânără, sunt femeie şi se întâmplă să mai ies în cluburi cu prietenii, niciodată singură! Puteţi să vă faceţi o idee despre ce se poate întâmpla într-un loc întunecat, gălăgios, plin de oameni beţi!”, a spus Mia Khalifa.

„De cele mai multe ori, cei care mă abordează îmi cer să facă poze cu mine. Şi vă daţi seama că nu de puţine ori o fac pe un ton dominator, arogant, agasant. Puţini sunt cei care îmi vorbesc frumos, beţi sau nu. Marea majoritate au impresia că, dacă am făcut din filmele pentru adulţi o profesie, mă pot agresa în fel şi chip”, a completat actriţa Mia Khalifa.

Doar pentru că o femeie este actriţă porno nu înseamnă că este dispusă să întreţină relaţii sexuale cu toţi tipii pe care-i întâlneşte în viaţa de zi cu zi, când nu se află pe platourile de filmare, a încheiat aceasta.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments