Meghan Markle le-a dat marijuana invitatilor de la prima ei nunta.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-a măritat în 2011, în Jamaica, cu producătorul de televiziune Trevor Engelson. La eveniment au participat în jur de 100 de persoane. Toată lumea prezentă a primit din partea mirilor nişte punguliţe cu marijuana pentru a „intra mai rapid în atmosfera petrecerii”. Acesta nu e primul incident legat de droguri din familia Markle.

Meghan Markle şi primul ei soţ le-au dat invitaţilor prezenţi la nunta lor punguliţe cu marijuana pentru a fi siguri că se vor distra. Evenimentul a fost organizat în Jamaica şi a avut peste 100 de invitaţi. Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, de 74 de ani, a fost prezent şi el şi a relatat zilele trecute că „inclusiv socrul mic a primit un săculeţ cu droguri”. Acesta nu este primul incident legat de cannabis sau marijuana din familia Markle. Anul trecut, nepotul soţiei prinţului Harry, Tyler Dooley (25 de ani) a apărut pe prima pagină a ziarelor britanice după a povestit cum plantează şi vinde marijuana în Canada.

Thomas Markle este grav bolnav şi îşi acuză fata devenită ducesă de Sussex între timp că a uitat complet de el. Ela făcut dezvoluirea legată de marijuana recent punctând: „Este ilegal să le dai invitaţilor de la nunta ta marijuana, dar în Jamaica nimeni nu face gălăgie pe tema asta. Şi asta pentru că în Jamaica toată lumea fumează iarbă. Eu unul nu fumez iarbă şi din câte ştiu nici Meghan nu fumează”, a explicat Thomas Markle pentru Mail Online.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments