Mărturisire şoc – Adele: „ Aş slăbi doar dacă greutatea mi-ar afecta viaţa sexuală”

Mărturisire şoc - Adele - vedetepenet.roPotrivit TheSun, Adele înfruntă comentariile făcute de fani la adresa ei. Cântăreaţa este mulţumită de greutatea pe care o are şi nu pune la suflet comentariile răutăcioase.

Adele a reacţionat pozitiv la părerile negative ale fanilor, mai ales după ce a văzut un comentariu pe Youtube, în care artista a fost numită „pilot de testare pentru plăcinte”. „Aş slăbi doar dacă greutatea mi-ar afecta sănătatea sau viaţa sexuală, dar nu se întâmplă asta”, a declarat artista britanică fără ocolişuri.

Nu numai fanii o critică pe artistă pentru proporţiile sale. Designerul Karl Lagerfeld a spus despre Adele că „este puţin prea grasă, dar are un chip frumos şi o voce divină”. De asemenea, Lady Gaga a făcut de curând o afirmaţie în care îşi apăra greutatea, comparându-se cu Adele.

La 24 de ani, Adele este fericită cu viaţa pe care o are, mai ales după ce a dat naştere unui băieţel de curând. Deşi viaţa ei nu stă în vorbele răutăcioase ale oamenilor, Adele a decis să scoată o carte despre problema ei cu greutatea, intitulată „The Biography”.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments