MALUMA a anuntat in urma cu ceva timp ca se retrage din muzica VEZI CE L-A DETERMINAT SA IA ACEASTA DECIZIE

Columbianul si-a surprins fanii anuntand ca trebuie sa mediteze si sa faca yoga.

DIn pacate nu este o gluma, Maluma a recunoscut ca retragerea sa temporara din muzica este adevarata.

Artistul a facut aceasta dezvaluire pe contul sau de Instagram, intr-un Instastory in care si-a lasat fanii socati. Motivul retragerii? Se pare ca artistul are nevoie de o retragere spirituala dupa aceste luni intense de munca.

Ea e adolescenta gravida care cere in instanta 13 teste de paternitate dupa o seara “nebuna” petrecuta cu o echipa de fotbal

Cei drept anul 2018 pentru Maluma a fost un an plin: turneul de promovare a noului album FAME , prezentarile, diversele proiecte si videoclipurile se pare ca l-au epuizat.

Insa fanii nu trebuie sa intre in panica, insusi Maluma a spus ca are nevoie de o mica pauza pentru a-si incarca bateriile.

METODA INEDITA! In Brazilia, un politician foarte corupt, a fost legat de un stalp SHARE DACA ESTI DE ACORD CU ACTIUNEA LOR


Am nevoie de putin timp pentru mine, pentru Juan Luis, trebuie sa merg, sa meditez, sa fac yoga, sa ma rog, sa-mi sporeasca spiritul; in aceasta saptamana ma voi concentra pe mine … „, a spus Maluma intr-un Instastory.

Maluma nu renunta la Instagram, astfel ca isi va tine fanii la curent cu activitatile sale de relaxare  pe contul sau de Instagram.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments