VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Madonna si-a scos iubitul de 24 de ani in club

Despre Madonna (52 de ani) s-a zvonit in ultima perioada ca are o idila cu Brahim Zaibot (24 de ani), breakdancer de origine franceza. Recent au confirmat speculatiile, iar noaptea trecuta au fost surprinsi la iesirea dintr-un club londonez.

Intrebat despre cum s-au intamplat lucrurile, Brahim a declarat:

“Prietenul meu, Norman, care a dansat pentru ea si apoi i-a devenit antrenor personal, m-a rugat sa dau o auditie. Am dansat pe “Material Girl’. Apoi am vazut-o pe ea in sala, privea de pe margine si mi-a multumit pentru show.”

“Nu a fost ca si cum as fi intalnit un monstru! Este o femeie ca toate celelalte. Este un artist extraordinar, faimos in toata lumea, dar mai presus de toate, femeie. Nu a fost prima cantareata pe care am cunoscut-o, am fost incantat sa o cunosc, dar nu stresat.”

“A adus mult breakdance si hip hop in cele mai recente melodii ale sale si este pasionata de dans. Visul sau a fost sa devina dansatoare. Iata alt lucru pe care il avem in comun.”

Ca lucrurile sa fie si mai interesante, Brahim este musulman, iar Madonna face parte din cultul Kabbalah, o forma de Iudaism.


*

LIKE VedetePeNet.ro