Leonardo DiCaprio, supărat foc pe Gerard Butler

Leonardo DiCaprio supărat foc pe Gerard Butler - vedetepenet.roPotrivit presei americane, Leonardo DiCaprio a rupt orice relaţie de prietenie cu actorul Gerard Butler. Motivul nu este greu de ghicit. Este vorba despre frumoasa româncă Mădălina Ghenea.

Mădălina şi Gerard Butler formează un cuplu de la începutul acestui an. Nu de mult, în presă au existat zvonuri cum că starul din Titanic ar fi avut o relaţie cu românca. Deşi aceasta a negat că aşa ar fi stat lucrurile, Leonardo se simte trădat de Gerard Butler.

Cei doi erau buni prieteni, dar din cauza relaţiei protagonistului din „P.S I love you” cu Mădălina, prietenia lor a încetat. DiCaprio se pare că l-a şi sunat pe Butler să-i ceară explicaţii. Acesta din urmă i-a replicat că nu a fost ceva premeditat şi că a fost dragoste la prima vedere. Din păcate, DiCaprio nici nu a vrut să audă şi a decis să pună capăt prieteniei.

Mădălina Ghenea este un model de top din România. La doar 25 de ani ea a cucerit lumea internaţională, după ce în 2008 a fost una dintre protagonistele celebrului calendar PERONI.

Leonardo DiCaprio supărat foc pe Gerard Butler - vedetepenet.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments