Lady Gaga va fi Maria Magdalena în videoclipul pentru „Judas”

Videoclipul pentru melodia „Judas” va fi lansat în cursul săptămânii viitoare în cadrul emisiunii concurs „American Idol”. Cântăreaţa a dezvăluit câteva lucruri despre melodia foarte controversată şi despre conceptul videoclipului care se vrea a fi o metaforă despre iertare.

Lady Gaga este criticată de Biserica Catolică www.vedetepenet.ro

Iată ce a spus Lady Gaga:

1. Cum te-a influenţat religia catolică în scrierea acestei melodii?

„Nu cred că pregătirea mea religioasă a influenţat în vreun fel anume compunerea acestei melodii. „Judas” este o metaforă şi o analogie despre iertare, trădare şi despre lucrurile care te urmăresc pe parcursul vieţii. Este vorba despre „întunericul” din viaţa cuiva care va sfârşi prin a lumina deasupra sa. Cineva mi-a spus odată: „Dacă nu ai umbre, înseamnă că nu stai în lumină.” Deci melodia este despre bine şi rău, despre înţelegerea şi iertarea demonilor din trecut pentru a te putea îndrepta către viitor. Este o metaforă foarte provocatoare şi agresivă, dar este o metaforă.”

2.Care este conceptul videoclipului?

„Aş vrea ca videoclipul să vorbească de la sine. Am vrut să ilustrez o poveste modernă a apostolilor din Ierusalimul de azi. Eu joc rolul Mariei Magdalena, care îi conduce pe apostoli în oraş, unde îl intâlnesc pe Iisus. Restul rămâne de văzut…”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments