Lady Gaga data in judecata de fostul producator

Rob Fusari fostul producator al celebrei Lady Gaga, a dat-o in judecata pe vedeta solicitandu-i suma de 35 de milioane de dolari.
In plangerea depusa de catre Fusari la Curtea Suprema a statului New York, producatorul muzical afirma ca a avut un rol esential in transformarea tinerei cantarete Stefani Germanotta in Lady Gaga, ajutand-o chiar sa isi aleaga numele de scena pe care l-a descoperind intamplator ascultand cantecul „Radio GaGa” al trupei Queen si ca ar fi participat la compunerea hiturilor „Paparazzi” si „Disco Heaven”.
Avocatul lui Fusari a declarat ca cel pe care il reprezinta, doreste sa obtina 20% dintr-un contract pe care l-a semnat cu Ladu Gaga in anul 2006

Rob Fusari mai sustine ca prin contractul semnat de Lady Gaga cu Interscope Records, la sfarsitul anului 2007, i se permite sa solicite 20% din incasarile cantaretei si un anumit procent din veniturile provenite din actiunile de merchandinsing.
El solicita, totodata, plata onorariilor pentru perioada in care a fost producatorul muzical al artistei si care, potrivit spuselor sale, nu au fost niciodata onorate.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments