Kesha le cere scuze lui Britney Spears si Justin Bieber

Kesha le cere scuze lui Britney Spears si Justin Bieber

Dupa aparitia piesei nelansate pana acum, „Styrofoam„, in care Kesha se ia de Britney Spears, artista a descoperit ca i-a enervat prea tare pe fanii lui Britney, asa ca a dat un interviu pentru emisiunea „So You Think You Can Dance„, pentru a lamuri lucrurile. „Nu am scris bucata aia,” a spus artista.

„Asta se intampla cand aveam 15 ani, asa ca asta este motivul pentru care piesa nu se afla pe albumul meu. Trebuie sa recunosc acum ca regret chiar faptul ca am cantat piesa aia, pentru ca o respect foarte mult pe Britney, dar la vremea aia aveam 15 ani si nu aveam suficient curaj sa nu cant piesa, asa ca de-aia nu se afla pe album, pentru ca nu ma pot asocia cu ea.”

Dupa ce a prezentat alaturi de Justin Bieber premiul pentru Best New Artist in cadrul galei Grammy, Kesha a facut o gluma si la adresa artistului canadian. „E un copilas! Mi-ar placea sa-l plimb pe scena intr-un carucior,” a declarat ea intr-un interviu pentru Maxim.

Pentru a evita un razboi cu fanii acestuia, Kesha si-a prezentat scuzele prin intermediul contului ei de Twitter. „Draga justin b, imi pare foarte rau daca gluma mea te-a jignit. esti foarte talentat si nu as vrea sa te jignesc in niciun fel. cred ca esti foarte tare,” a scris artista.
Mai jos aveti interviu acordat in cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance” .
Enjoy!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments