Katy Perry relansează albumul ‘Teenage Dream’

Milioane de fani din toată lumea s-au bucurat în momentul în care Amazon.com a făcut oficial faptul că al doilea album de studio, ‘Teenage Dream’ al artistei americane Katy Perry, va fi relansat, în data de 13 martie.

Ce înseamnă practic asta? În cadrul albumului ‘Teenage Dream’, care are 12 piese, vor fi încorporate alte câteva melodii. Titlul albumului proaspăt relansat va fi: ‘Teenage Dream: The Complete Confection’.

În timp ce fanii lui Katy sărbătoresc desigur ideea casei de discuri, din ce în ce mai mulţi fani ai muzicii pop văd iniţiativa relansării unui album vechi de aproape 2 ani ca fiind una ‘disperată’. De ce?

Albumul ‘Teenage Dream’ a beneficiat de un mare succes, vânzând aproximativ 4 milioane de exemplare la nivel global, dar, şi mai important, 5 single-uri lansate de pe album (‘California Gurls‘, ‘Teenage Dream‘, ‘Firework‘, ‘E.T.’ şi ‘Last Friday Night’) au atins prima poziţie în clasamentul oficial Billboard, fapt care a făcut ca Perry să egaleze recordul lui Michael Jackson de ‘cele mai multe piese care au atins numărul 1 in S.U.A. – 5’, record ce datează de mai bine de 20 de ani (1987).

Un al 6-lea single de pe album, ‘The One That Got Away’, a fost lansat, însă acesta a atins ‘doar’ poziţia a 3-a.

În timp ce Katy va reuşi probabil să mai obţină un chart-topper cu un single ales dintre piesele noi, sunt personal de părere că iniţiativa de relansare a albumului pare una într-adevăr disperată. Demn de menţionat faptul că ultimele 3 single-uri ale lui Katy au fost vândute la preţ redus timp de câteva zile şi au beneficiat de remix-uri realizate de artişti de calibru: Kanye West sau B.O.B.

Veţi cumpăra ‘Teenage Dream: The Complete Confection’? Credeţi că vreun single nou al lui Katy va atinge numărul 1 în Billboard, depăşind astfel recordul lui Michael? Consideraţi iniţiativa de relansare ca fiind una disperată, sau e ceva ce trebuia să vină oricum de la sine?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments