Katy Perry ia prânzul cu Prima Doamnă a Americii

Katy-Perry-si-Michelle-Obama_vedetepenet.ro_

Pentru Katy Perry, cea de-a 28-a sa zi de naştere va rămâne de neuitat.

După un spectacol susţinut cu ocazia unui eveniment din cadrul campaniei electorale a preşedintelui Barack Obama, starul pop a fost invitat să ia prânzul cu Prima Doamnă, Michelle Obama. Aceasta întâlnire a avut loc la Las Vegas, chiar de ziua lui Katy, vedeta fiind vizibil emoţionată.

Acum ziua mea este completă!„, a transmis Katy prin contul ei de Twitter. De asemenea, ea a mai postat şi o poză în care este alături de Michelle Obama, poză primită cu mult entuziasm de fanii internauţi.

Vă mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt atât de specială astăzi!„, a mai spus ea. „ Mă simt copleşită de dragostea voastră, şi aproape că mi-au dat lacrimile de fericire. Sunt atât de binecuvântată!„.

Dar Katy Perry nu este singura care a avut oarece beneficii în urma acestei aniversări. În loc de cadouri, artista şi-a rugat fanii şi prietenii să facă donaţii pentru Fundaţia David Lynch. Această fundaţie îşi propune să ajute orice copil din America interesat de meditaţia transcendentală, prin oferirea oportunităţii de a învăţa cum să practice acest tip de meditaţie.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments