Justin Bieber l-ar putea inlocui pe Paul Walker in Fast and Furious

justinicaLa sfarsitul lunii trecute  actorul Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolul sau din „The Fast and The Furious” a murit.

Imediat ce vestea cumplita a fost confirmata, producatorii seriei „Fast and Furious”, in care personajul central a fost Paul Walker, a oprit filmarile al al 7-lea film, incercand sa gaseasca solutii pentru viitor – sa decida daca filmeaza in continuare, sa schimbe scenariul sau sa puna punct seriei, potrivit Hollywood Life.

Potrivit presei tabloide de la Hollywood si a altor cateva surse, intre care bloguri auto, Justin Bieberar putea fi introdus in film. Zvonul a aparut imediat dupa ce producatorii seriei au anuntat oficial ca reiau filmarile la „Fast and Furious 7„.

Insa informatiile nu sunt foarte clare… Nu se stie daca Justin Bieber va juca rolul lui Brian, personajul lui Paul Walker sau daca va primi un alt rol in film – fratele mai mic al lui Brian – acest lucru implicand modificari importante ale scenariului.

Desi informatia nu a fost confirmata oficial, Bieber pare sa fie sustinut masiv in acest sens. Intr-un interviu acordat pentru Hollywood Life, Ludacris a exprimat clar acest lucru.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments