„Jay-Z mă ajută să schimb scutece”. Primul interviu acordat de Beyonce după naștere.

Cântăreața Beyonce a acordat primul interviu de la nașterea micuței Blue Ivy, și l-a dat de gol pe Jay-Z, care schimbă scutecele bebelușului la fel ca orice alt tătic din lume.

Artista în vârstă de 30 de ani a acordat primul interviu revistei UK Star, la două săptămâni după naștere. În cadrul acestuia, ea profită de ocazie și spune că toate măsurile de siguranță pe care le-a luat în momentul în care s-a născut micuța Blue Ivy au fost făcute cu un motiv. „Nimic nu poate descrie sentimentul pe care îl ai în momentul în care îți ții în brațe bebelușul. Este adevărat că simți o conexiune cu fătul imediat ce afli că ești însărcinată, dar când îți vezi copilul pentru prima oară, lucrurile se schimbă total”, a declarat Beyonce. Ea a adăugat că tăticul fericit a stat în salon în momentul în care Blue Ivy se pregătea să vină pe lume și că nu și-ar fi dorit să piardă evenimentul pentru nimic în lume: „Este un soț protector și loial și cred că va fi un tată minunat”, a spus artista.

În plus, ea l-a dat de gol pe producător și a spus că acesta nu ezită să schimbe scutece și să facă tot ceea ce trebuie să facă un tătic obișnuit: „A declarat de nenumărate ori că dragostea adevărată nu se măsoară în obiectele pe care le dăruiești sau în sumele de bani investite în creștere, ci în faptul de a fi acolo alături de copilul tău atunci când are nevoie de tine. Nu sunt vorbe în vânt, chiar crede în ceea ce spune”, a adăugat Beyonce. Cât despre măsurile de securitate la care au apelat ea și Jay-Z, cântăreața a recunoscut că au fost destul de dure, însă nu exagerate: „Mi-am pus copilul înainte de toate și cred că orice părinte ar fi făcut la fel dacă ar fi fost în locul meu”, a încheiat vedeta.

Ce părere aveți de ce a declarat proaspăta mămică?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments