Heidi Klum şi Seal… divorţează (?)

Image and video hosting by TinyPic

Supermodelul Heidi Klum, în vârstă de 38 de ani, doreşte, aparent, divorţul de cântăreţul britanic de muzică R&B, Seal, în vârstă de 48 de ani.

O sursă din anturajul celebrului cuplu a declarat în presă că Heidi va fi cea care va depune actele pentru divorţ, în decursul săptămânii viitoare, citând ‘diferenţe nereconciliabile’ între cei doi.

Heidi Klum şi Seal s-au căsătorit în data de 10 Mai, 2005, şi au 3 copii împreună, pe numele lor Henry, Johan şi Lou. Totodată, Seal a adoptat fata cea mare a lui Klum, rezultată dintr-o relaţie anterioară.

Pe lângă numele lor sonore în domeniile în care au activat şi încă activează cu succes, perechea a devenit renumită la Hollywood pentru petrecerile ţinute cu ocazia fiecărei aniversări a căsniciei lor, petreceri în care, an de an, îşi reînnoiau jurămintele făcute în 2005. Cuplul a fost ultima dată văzut în perioada sărbătorilor, în Colorado, în timpul unei vacanţe la ski.

În ceea ce priveşte veniturile, niciunul dintre cei doi nu se poate plânge. În timp ce Seal a vândut mai bine de 20 de milioane de albume în decursul carierei de interpret, Heidi a încasat mai bine de 20 de milioane de dolari doar anul trecut, din cariera sa de model.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments