Gwen Stefani a fost înşelată de soţ cu Courtney Love

Courtney Love văduva lui Kurt Cobain a declarat că a avut o aventură cu Gavin Rossdale bărbatul cu care Gwen Stefani este căsătorită şi are doi copii!
În timpul unui interviu acordat celor de la The Howard Stern Show, Courtney a afirmat că a avut o relaţie cu soţul cântăreţei Gwen Stefani şi că aceasta ştia!


„Toată lumea spune că Gavin seamănă cu Kurt, dar Doamne! e un fel de Adonis al zilelor noastre… şi este foarte bun la pat, poate chiar Gwen l-a învăţat, nu ştiu!” a afirmat Courtney care atunci când a fost întrebată dacă Gwen ştia despre această infidelitate a spus că nu numai Gwen ştia ci şi alte persoane erau la curent cu aventura lor „Da Gwen ştia, toată lumea ştia…adică mai ştiau câţiva oameni… nu a fost prea multă presiune pe noi doi, deşi recunosc că ne-am plăcut reciproc”.

Deocamdată nici Gwen nici soţul ei Gavin nu au făcut vreun comentariu legat de această afirmaţie dar Gavin nu este la primul scandal sexual, el a mai fost implicat într-un proces prin care a fost obligat să recunoască un copil făcut cu o femeie înainte de a o cunoaşte pe Gwen.

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments