Enrique Iglesias: „Am cel mai mic penis din lume” (video)

Recent, în timpul unui concert susţinut în Australia, Enrique Iglesias nu a pierdut ocazia de a mărturisi, DIN NOU, că are cel mai mic penis din lume. Probabil este foarte mândru că una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, Ana Kournikova, îl iubeşte cu adevărat. O fi spus în glumă, o fi adevărat, cert este că sinceritatea o să-l urmărească mult timp de acum încolo.

Iată ce a spus în faţa mulţimii:

„Am crescut împreuna cu mulţi prieteni şi toţi şi-au pierdut virginitatea cu prostituate. Nu spun că ar fi ceva în neregulă cu asta. Au trebuit să plătească. Eu însă am vrut să aştept fata potrivită şi am aşteptat până la 25 de ani.”

Dar în câteva secunde a revenit asupra afirmaţiilor sale: „De obicei prima dată nu e cel mai reuşit moment. Să fiu sincer, am avut 17 ani şi jumatate când am avut prima relaţie cu o femeie. Am fost foarte agitat. A durat 10 secunde.”

Însă unul dintre prietenii săi de pe scenă i-a atras atenţia că totul a durat 10 minute. Enrique a replicat: „Pe bune!? Acum nu rezist nici 8 minute.”

Unul dintre membrii audienţei care a fost invitat pe scenă de Enrique i-a spus că aspectul său este suficient pentru a fi irezistibil în faţa doamnelor. Iglesias a întrebat apoi: „Ce are de-a face aspectul cu mărimea penisului? Poate că arăt foarte bine, dar am cel mai mic penis din lume. Vorbesc serios!”

Cântăreţul şi-a rugat apoi colegii de scenă să îşi ridice tricourile pentru a-şi compara pectoralii.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments