DMX a fost condamnat din nou la inchisoare

Potrivit CBS News, rapper-ul american DMX, pe numele sau adevarat Earl Simmons, a fost condamnat la inca sase luni de inchisoare, dupa ce a incalcat termenii eliberarii conditionate.

Pe 9 martie, DMX a fost arestat pentru ca a incalcat termenii eliberarii conditionate si isi va peterece inca sase luni intr-o inchisoare din Phoenix. Rapper-ul in varsta de 39 de ani a fost eliberat dupa ce a executat o pedeapsa de 90 de zile pentru furt, infractiune, cruzime fata de animale si posesie de droguri.

Artistul a recunoscut marti, in fata tribunalului, ca a incalcat una din conditiile eliberari sale, lipsind la testul antidrog obligatoriu, din luna iunie a anului trecut. „Earl Simmons a fost arestat pana acum de cinci ori, iar politistii au descoperit in timpul unei razii la locuinta sa din Phoenix, in august 2007, 12 caini neglijati, trei caini morti, ingropati in curte, droguri si mai multe arme.”

DMX ar putea iesi mai devreme din inchisoare numai daca este acceptat intr-un program de dezintoxicare, potrivit autoritatilor americane.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments