Demi Moore, internată în spital

Demi Moore a fost internată în spital, pentru ceea ce se pare a fi un abuz de medicamente. Medicii au fost alertaţi în cursul nopţii de luni spre marţi, aceştia acordându-i primele îngrijiri artistei, după care au transportat-o la spital.

Reprezentantul lui Demi în relaţiile cu presa a declarat următoarele:

‘Datorită stresului din viaţa ei, Demi a ales să apeleze la ajutor în vederea tratării stării acute de oboseală, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi starea generală de sănătate. Aceasta doreşte să se simtă cât mai bine, şi este recunoscătoare pentru sprijinul venit din partea familiei şi prietenilor.’

Se pare deci că despărţirea lui Demi Moore, în vârstă acum de 49 de ani, de Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, nu îi prieşte deloc acesteia. În ultima vreme, Demi a fost văzută afişând un aspect general deteriorat, cel mai evident efect al despărţirii fiind faptul că aceasta a pierdut foarte multe kilograme.

Într-un interviu acordat recent revistei ‘Harper’s Bazaar’, Demi a declarat că este conştientă de faptul că este ‘mult prea slabă‘. Aceasta a mai afirmat însă că se simte bine în corpul ei:

‘Mă simt împlinită cu corpul meu atunci când nu îl văd ca pe un duşman, atunci când privesc în urmă şi ajung să apreciez tot ceea ce a făcut pentru mine.’

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments