David Beckham, desemnat cel mai sexy bărbat de pe planeta in 2012


Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat de către cititorii revistei Heat, in ediția inaugurală a listei Celor mai fierbinți bărbați din lume.

Sportivul britanic, care are patru copii-Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper- cu soția sa Victoria Beckham, a învins o serie de bărbați celebrii de la Hollywood, precum Ryan Gosling și Ryan Reynolds, care au ocupat pozițiile a doua și a treia.

Clasamentul a fost realizat în urma voturilor online a 1000 de cititorilor și a unui juriu de experți, format din fotografi de vedete sau membri ai juriilor în cadrul concursurilor de miss, precum Carol White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston și Jo Hoare, editorul secțiunii Style din revista Heat.
Notele au fost date in funcție de personalitate, sex-appeal, vestimentație, dar s-a luat în calcul și cat sunt de talentați cei nominalizați. În top 10 au reușit sa intre și Robert Pattinson, Tom Hardy, Johnny Deep și Zac Efron.
Hugh Jackman s-a clasat pe poziția a noua, în timp ce George Clooney s-a aflat pe locul 11, Brad Pitt pe 19, Orlando Bloom pe 20 și Justin Timberlake pe 21.

Voi pe cine considerați cel mai sexy bărbat de pe planetă?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments